NasilFirma'ya Hoşgeldiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyona yakın yurt kapasitesine sahip bir iktidarız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni’nde konuştu …

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 milyona yakın yurt kapasitesine sahip bir iktidarız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Darülaceze Yurt ve Kültürel Tesis Açılışı ve Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Tanıtım Töreni’nde konuştu.

Törende, bu ülkede kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceği bir sistem kurduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin sosyal yardım bütçesinin göreve geldiklerinde yıllık 2 milyar lira olduğunu, geçtiğimiz yıl bu rakamın 69 milyar lirayı bulduğunu bildirdi.

“Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe vatandaşlarına sağladığı refah seviyesi ona göre artmaktadır, artmayı da sürdürecektir.” diyen Erdoğan, üniversitelilerin yurt sorunlarına da değindi.

“Son günlerde üniversite öğrencileriyle alakalı maalesef çok çirkin bir kampanya sürdürülüyor.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Yurt kapasitelerini hiçbir dönemde olmadığı kadarıyla tırmandıran, neredeyse 1 milyona yakın yurt kapasitesine sahip olan bir iktidarız.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ